Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 8. september 2008

Resteteppe


HURRA!
Teppet mitt er ferdig, med deilig fleece på baksiden. Jeg fant faktisk fleece i rødlig farge som passet ekstra godt til teppet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig det ble, Målfrid. Blir bare så innspirert av å titte inn i bloggen din og se all den produktiviteten du har. Håper vi treffes i morgen på Quiltekroken;-)

Linda sa...

Nydelig, Målfrid! Forstår ikke helt når du har gjort det ferdig - du har jo ikke vært hjemme i helgen?

Karilla sin hobbyblogg sa...

Teppet ble knallstilig!!!!!!

QuilteMållika sa...

Takk for rosen, damer! Ser at blogg-systemet inspirerer oss alle, og det er bra. Og til deg, Linda - det går fint å sy i bilen;-)

Linda sa...

Ja, det var do det du sa til meg jo *fnis, fnis* Snart blir det romslig nett på meg, og jeg er spent på hvilke stoffer jeg ender opp med!