Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 13. oktober 2008

Toalettveske
Kjøpte et stoff med slalom-motiv i Canada. Nå har noe av stoffet blitt til en toalettveske som skal være julegave til en av de sportslige i familien. Etter tips fra Kari i Quiltekroken ble motivstoffet brukt på den ene siden utvendig og som fòr. Med litt ekstra snadde oppi tror det kan være en artig julegave!

2 kommentarer:

Linda sa...

Stilig, Målfrid, med det stoffet! Har ikke sett det stoffet i Norge, nei! Skal selv snart i gang med en bestillings-toalettveske.

Anonym sa...

Hei.
ja takl for en kjempe ide ,med bruk av motivstoff,ja eg har en del stoffer liggende ,som eg ikkje veit kva eg skal bruke di til.Har
kjøpt di for at di er så fine.
Noen som kjenner seg igjenn.Ha Ha.
Hilsen KAH.