Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

lørdag 31. oktober 2009

Salgsutstilling på Bygdedagen


På oppfordring har jeg i dag debutert på salgutstilling - og det var en utrolig kjekk opplevelse! Masse kjekke sambygdinger besøkte standen min, og mange, både kjente og ukjente, handlet av meg. Jeg er så fornøyd med salget og resonsen - har bare lyst å sy mer!

onsdag 21. oktober 2009

Litt pynt og fjas på kontoret

En liten kurv med litt pø, pynter fint i vinduskarmen.

søndag 11. oktober 2009

Et par sminkevesker til...







Har bestemt meg: kommer til å delta på årets Bygdedag med meg og produktene mine. Planlegger å sy opp et lite lager av disse småsakene.



søndag 4. oktober 2009

Adventsløper i mindre utgave



Jeg ble så ivrig da jeg startet med rutene i den første løperen jeg sydde, hadde jo plutselig 90 ruter! Har prøvd meg på en litt mindre utgave, som passer til salongbordet. Tror nok at det blir denne varianten jeg syr flere av, enklere å komme fra og mer passelig størrelse å gi bort.
Syns fremdeles at fargene er flotte sammen!