Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

søndag 24. januar 2010




Trollmor har vært så skjønn å gi meg en AWARD - tusen, tusen takk!

Sammen med AWARDEN følger det en liten oppgave, jeg må nemlig fortelle endel om meg selv:


1. Jeg ELSKER familien min!

2. Jeg har en stor SORG i hjertet mitt, som enkelte dager vokser seg ekstra stor og vond.

3. Jeg ELSKER å trene og være i bevegelse ( i hvert fall i perioder når jeg klarer å trene regelmessig).

4. Jeg liker IKKE å tørke støv;-( Så det gjør mannen min;-)

5. Jeg har et NÆRT forhold til symaskinen min, og syr så ofte jeg har tid.

6. Jeg har en FANTASTISK jobb som fyller meg med energi hver dag. Å undervise og veilede voksne mennesker er utrolig kjekt!

7. Jeg SPISER is med sjokoladesaus og peanøtter HVER kveld - og nyter det!


Skulle gjerne gitt en AWARD til alle quiltedamer i det store blogglandia - dere er så flinke og så inspirerende. Men følgende 7 får AWARDEN og utfordringen fra meg:

1. Lindaquilt

2. Sivquilt

3. Kari sin hobbyblogg

4. LeKaquilt

5. Gudveig

6. Stofftausa

7. Ingunn




Log cabin duk





Nå er duken ferdig - tror jeg!
Har quiltet i det lyse feltet, ønsket en diskrè markring bare. Kanskje jeg quilter flere steder, men på samme måte (lyst på lyst, mørkt på mørkt). Dette skal bli en gave til en dame som jeg vet setter stor pris på det jeg lager;-)

mandag 18. januar 2010

Loc cabin


Dette er en av ufoene jeg har hentet fram fra haugen. Planen er å lage en duk, av bare restestoffer. Mangler bakstykke, så skal duken quiltes og lukkekant monteres. Kanskje den ligger på noens hagebord om noen måneder?!

GODT NYTT QUILTE-ÅR!


Omsider er jeg klar for både quilting og blogging! Jeg har hatt sytørke ganske lenge nå, og det har egentlig vært ganske deilig. Har trent masse, gått på ski flere ganger og ellers brukt mye tid på familien. Nå har jeg kost meg i annekset flere dager og et par nye prosjekter begynner å ta form. Gleder meg til å ta en titt rundt i blogglandia og se hva dere ivrige damer har produsert når jeg har holdt på med andre ting.