Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

torsdag 26. januar 2012

Etterjulsvinter av AnnaKa


Nytt mønster fra AnnaKa og ny modell til Quiltekroken. Godt mønster (som alltid fra denne designeren), nydelige farger og et flott resultat. Denne kommer jeg til å sy i flere fargekombinasjoner, har allerede noen ideer i hodet :-)))

lørdag 21. januar 2012

Pute til loftsstuen

Atter en gang har jeg funnet inspirasjon i min bloggvandring http://www.ohfransson.com/oh_fransson/2012/01/mod-mosaic-tutorials.html . Puten er stor ca 60 x 60 cm.

tirsdag 17. januar 2012

Slumreteppe


Slumreteppet mitt er ferdig og tatt i bruk! Jeg leverte det inn til quilting og er kjempefornøyd med resultatet - tusen takk til Anne i Quiltestallen!!! Du får mine beste anbefalinger :-)

Teposeholder


En liten hverdagsgave til en kollega som alltid går med en tepose eller to i lommen.

lørdag 7. januar 2012

Slumreteppe til pus


Egentlig er dette lille teppet laget med tanke på Vestlands-sommerkvelder i hagen, når det akkurat er varmt nok til å sitte ute dersom en har noe over knærene ;-) Enn så lenge får pus låne det. Det er bomullsvatt inni og fleece på baksiden, lunt og deilig.

Kanskje et teppe en gang

Inspirert av http://sivquilt.blogg.no/ og http://cvquiltworks.blogspot.com/2011/09/bloggers-bom-quilt-along.html har jeg funnet fram mine lilla og hvite stoffer og hektet meg på denne Quilt Along'en. Gode beskrivelser og enkle blokker gjør det kjekt å sy! Har laget dobbelt opp av de fleste, slik at det kan bli en stort teppe når alle 15 månedene er over.

fredag 6. januar 2012

Et teppeprosjekt

Dette teppet begynte jeg på for lenge siden, plutselig fikk jeg lyst å gjøre det ferdig. Kommer stadig vekk tilbake til log cabin teknikken, synes det er så kjekt å seriesy rutene og enkelt å sette sammen til store produkter. Stoffene består kun av rester, bortsett fra den smale grønne kanten, rammen og bakstykke. Planen er å levere teppet til quilting i neste uke - gleder meg til å se resultatet etterpå!