Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

lørdag 31. oktober 2009

Salgsutstilling på Bygdedagen


På oppfordring har jeg i dag debutert på salgutstilling - og det var en utrolig kjekk opplevelse! Masse kjekke sambygdinger besøkte standen min, og mange, både kjente og ukjente, handlet av meg. Jeg er så fornøyd med salget og resonsen - har bare lyst å sy mer!

8 kommentarer:

Anne Lise sa...

Standen din ser kjempefin ut. Enig med deg at det er kjempekjekt å være med på slikt. Jeg skal ha ferie kommende uke for å prøve å sy opp litt til jeg skal på messe lør/søn neste helg. Holder nå på å prøve meg på sminkepungene du har laget. Er spent på resultatet...:o)))

Anne-Grethe sa...

Så artig at du koste deg på salgsmessa. Flott at du fikk solgt varene dine. Ser at du hadde mye flott å by på. Håper dette frista til gjentakelse. Lykke til med neste prosjekt!

kjellfrid sa...

Så flott stand og flotte ting! Morsomt å få response da! Det gir inspirasjon til å fortsette...Lykke til!

Anonym sa...

Så flott stand! Her var det mye nydelig håndarbeid. Forstår godt at det er inspirerende når folk liker det du lager.
Ha en god søndag!

LindaQuilt sa...

Kan tenke meg at det var kjekt med salgsutstilling - og så varierte og fine produkter du hadde! Nå er det vel ikke så mye igjen av tingene dine, vil jeg tro. Da er det godt du blir inspirert til å sy mer etter en slik stand!

Siv sa...

Du er bare så flink, Målfrid!!!!Kjempe kjekt at du fikk solgt masse.
Gleder meg til å se hva du kommer til å sy videre...:o))...

Bestemor Drillo sa...

Tusen takk for kommentar ! Så hyggelig at du vil være med på adventslotteriet mitt;) Du har da en nydelig blogg med nydelige quiltearbeider! Den standen di var jo flott! Kjenner igjen ting jeg også har sydd! Legger deg til i blogglista mi ! Ha en flott helg!

Øistein Åmellen Jensen sa...

Hei Målfrid.

Skikkelig flott salgstand du hadde på Bygdedagen. Jeg håper at det frister med mer salgsarbeide

Jer skal være utstiller i Per Gynt-salen i Grieghallen i Bergen helgen 20. til 22. november, stand 55.

Hilsen Øistein