Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 8. februar 2010

Pompadur


Denne pompaduren er sydd av en gammel damaskduk. En venninne av meg arvet denne duken (+ et helt hus) med en nydelig brodert M i ene hjørnet. Duken var tynnslitt og lappet, og ikke særlig fin som duk. Nå er den omsydd til en pompadur med M'en som pynt - og en overraskelse til venninnen min. Håper hun blir gla'...

5 kommentarer:

tubakk sa...

Kjempeflott er denne, og dersom ikke venninna di blir glad, så fortjener hun ikke denne i det hele tatt. Tipper hun blir glad, jeg.

Anne-Grethe sa...

Yndig og lekker! Denne faller nok i smak skal du se!

Anonym sa...

Takk for et flott og trivelig kurs i Quiltekroken! Veldig fin blog du har! Gøy å se på alle de fine tingene du har lagd!
:) ida

Mosbøjenta sa...

Kjempeflott pompadour :)
Morsomt å bruke duken til dette, da den ikke egnet seg til duk lenger! Ha en flott torsdagskveld!
Klem fra Åse

Marita sa...

Så nydelig den ble og nydelig gjort av deg også, klart hun blir glad!
Så mye fint du har sydd ellers også.