Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 10. august 2009

En luddig liten sak

Av rester har jeg sydd noen etui som passer til et par bind. Greit å ha i håndvesken, skolesekken eller andre nødvendige steder.

6 kommentarer:

Bente sa...

Dette var smart :-)
Verkeleg kjekt å ha.

LeKaQuilt sa...

Smart !!!
Fin gave til ungjenter :o)

LindaQuilt sa...

Ja, virkelig luddig!
Jeg har fått bestilling på et slags etui som kan brukes på reise. Et etui som skal brukes til pass og billetter. Sysler litt med hvordan det kan lages, og lurte på om du hadde vært borti noe lignende?

QuilteMållika sa...

Nei, det har jeg aldri laget. Men har sett noen eksempler i diverse blogger uten at jeg husker hvor. Du får sende ut en forespørsel på bloggen din;-)

Karilla sin hobbyblogg sa...

Hei Målfrid
Den var jammen snedden.

tubakk sa...

Lurt!