Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

søndag 6. november 2011

Adventskalender

Sønnen min er på folkehøyskole dette året, langt vekke fra meg. Da er det ekstra koselig å sy en egen adventskalender til ham, for å holde på tradisjonene. Han er vant til bare å få gave på partallsdager - søsteren får nemlig på oddetallsdager. Derfor henger det kun en gave til annenhver dag, til han reiser hjem til jul. Han ble veldig fornøyd, og likte spøken ekstra godt :-)

3 kommentarer:

Elins systue sa...

Ja det var jo morsomt å få kalender.

Siv sa...

Så koselige, han er heldig som har en så flink og kreativ mamma!!!!

sandypoa05 sa...

Hello, I´m Sandra, from south Brazil. I love this pattern - adventskalender -, where can I buy it, please ! thank you so much
sandypoa05@yahoo.com