Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

fredag 22. august 2008

Det aller første produktet 2006


Høsten 2006 hjalp Linda meg i gang med symaskinen igjen - stor takk til deg Linda! Jeg hadde sett den lekre toalettveske hennes da vi var sammen på hyttetur, og den ville jeg kopiere. Etter denne har det blitt mange toalettvesker, i forskjellige varianter.

1 kommentar:

Linda sa...

Tenk alt det du har sydd siden den gang! Det er kjekt å sy i et fellesskap - da blir en så inspirert. Jeg har i øvrig tatt frem en av mine ufoer, nemlig løperen min i log cabin (rådhustrapp), takket være deg; Du så den, og ble begeistret - da fikk jeg lyst til å rette på feilene, og gå i gang igjen. Så nå er jeg igang med quiltingen, i morgen blir det vel lukkekanten som står for tur! Takk for hjelpen!