Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

fredag 22. august 2008

Toalettrullholder

Jeg fikk et tips om en quiltebutikk på Knarvik, så der dro jeg en dag etter debuten med toalettvesken. Der ble jeg møtt av Mona-butikkeier. Det ble en utrolig koselig handletur; ideer ble sådd, stoff og mønster kjøpt og en kjær kontakt ble opprettet. Siden har det blitt mer av alt - både ideer, stoff og kontakt! Takk Mona!!!

Vårt lille gjestetoalett fikk seg en oppussing og ble slik. Gardinen er selvfølgelig ett av stoffene i toalettrullholderen...

Ingen kommentarer: