Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

søndag 9. november 2008

Romantisk treff


Et koselig romantisk treff i Quiltekroken førte til denne flotte klemme-vesken. Den er sydd etter mønster i "Følg tråden" av Anne-Pia Rasmussen. Kari har satt sammen fargene. Lett og rask å sy. Artig med leddet klemmelås, som gjør at det er lett å komme nedi vesken. Kan brukes som selskapsveske, toalettveske etc.

1 kommentar:

Siv sa...

Jeg ble jo ikke misunnelig, neida.... Den var bare lekker. Synes det var dumt jeg ikke fikk annledning denne gangen til å komme, men en kan ikke vinne hver gang :-) Kan tenke meg at dere koste dere, for det pleier vi nå alltid å gjøre når vi treffes. Ble dere enige om ny dato?