Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

søndag 30. november 2008

Penalhus


Penalhus til to kjekke karer. Kan ikke gis til hvem som helst siden jeg har brukt stoff med dødningehodemønster... Det synes ikke men på penahuset til høyre er det dødningehode-stoff i bunnen. I min iver sydde jeg glidelåset fast på de feile sidene og dermed ble penalhuset litt annerledes enn først tenkt.

Enda flere frokostbrikker


Planen var å lage 4 brikker til noen vennen i julegave - men jeg endte opp med 14! Fikk stadig ideer om hvem jeg kunne gi slike til jul, samtidig som jeg fikk en bestilling. Nå er de klar til innpakking.

fredag 21. november 2008

Nå er duken ferdig!





Tror nesten det blir et savn å jobbe med duken, nå som den er ferdig. For hver ny prosess har jeg tenkt; "å nå blir den fin", så selv om det har vært mye arbeid så har jeg kost meg masse underveis. Målet mitt er å lage noe nytt, noe ekte til hver jul. Det har det blitt i år også siden duken ble ferdig i tide!

mandag 17. november 2008

Juleduken min



Det går på fram med juleduken, om enn litt sakte. Nå er alle blomstene applikert på, og alle sømmer quiltet. I kveld har jeg sydd lukkekanten på med maskin og skal kose meg foran fjernsynet med å sy den til for hånd p baksiden. Da mangle bare gulltråd og knapper - tror jeg!
Det jeg er aller mest fornøyd med at er denne skal jeg beholde selv!!!

søndag 9. november 2008

Romantisk treff


Et koselig romantisk treff i Quiltekroken førte til denne flotte klemme-vesken. Den er sydd etter mønster i "Følg tråden" av Anne-Pia Rasmussen. Kari har satt sammen fargene. Lett og rask å sy. Artig med leddet klemmelås, som gjør at det er lett å komme nedi vesken. Kan brukes som selskapsveske, toalettveske etc.