Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

torsdag 8. januar 2009

Brødposer


På en av mine byvandringer kom jeg over mønster og stoffpakke til den sorte brødposen. Inspirert som jeg fremdeles er av julen gikk jeg i gang med neste års gaveproduksjon. Lett og rask å sy!

4 kommentarer:

Siv sa...

Åååå, sånne har jeg lyst å lære å sy!!! Hint, hint.... hi,hi... Kjekt å ha deg tilbake i blogglandia igjen, Målfrid!!! Gleder meg til vi skal treffes ;o))

Linda sa...

Akkurat slike jeg også vil sy noen av dette året :-) De var fine, Målfrid!

MaMaSi sa...

ÅÅÅÅåå sånn skal eg sy,men finner ikke mønsteret til de.. Vet du hvor jeg kan finne tak i det?
Kosleig blogg forresten:)

QuilteMållika sa...

Hei MaMaSi - og takk for koselig hilsen! Jeg kjøpte mønster og stoff hos Quiltehuset i Bergen, men var ikke særlig fornøyd med mønsteret. Vanskelig å forstå. Heldigvis hadde jeg sett en beskrivelse på følgende blogg: http://www.liv-toril.no/ Gå på samleposer 13. januar. Der finner du en flott beskrivelse om du skroller nedover siden. Lykke til!