Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

lørdag 12. september 2009

Advent nærmer seg!


Jeg har samlet lilla stoff en stund, med tanke på akkurat denne løperen. Da jeg begynte å sy rutene, var det så kjekt at jeg ikke klarte stoppe før jeg hadde laget 90 stykker! Tror jeg må starte storproduksjon:-)
Faktisk er det ganske mange operasjoner på denne modellen, så nå er jeg i gang med en mindre og enklere utgave. Spennende å se hvordan den blir.

2 kommentarer:

2ne sa...

Flott løper - ikke lenge til advent, greit og begynne i tide :-) Ønsker deg en god helg

Laila sa...

Nydeleg løpar og flerie skal det bli?? Ikkje lenge til du kan ta denne i bruk, nei. Tida går fort. Ha ein fin tur til London!