Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

tirsdag 17. mai 2011

Lailastakken i bruk


Dobbel jubel! Jeg har feiret 17. mai i min nye kirkestakk fra Hallingdal. Det har vært en lang prosess, men endel ekstra utfordringer underveis. Men ferdig ble, og kunnemed glede bruke den første gang da mitt yngste barn ble konfirmert forrige helg. Nøkkelen forteller at jeg er husfruen, med makt over matforrådet blant annet. Og kniven har jeg så jeg kan beskytte meg. Synes fargene passer helt utmerket sammen, samtidig som de er "mine" farger. Bunaden jeg har fra før er sort, med broderi i rødt og grønt som hovedfarger. Så dette er stas!


6 kommentarer:

Sissel`s syglede sa...

WOW, for en flott stakk. Lekre farger og snitt det var i den. Også likte jeg så utrolig godt beltet :-))

STEINKJERRINGA sa...

Den var flott! Spennende med nøkkel i beltet! Min nordlandsbunad henger i pose i skapet. Skjorta har vært utsatt for brann og stakken er for trang!!

Elins systue sa...

En riktig flott stakk

Bente sa...

Flott stakk, med nydeleg broderi, og stilig belte.

Siv sa...

så fin du var i den nydelige stakken, Målfrid!!!!Du er bare kjempe flink som har gjort alt det nydelige broderiene og sømmen for å få den ferdig!!!!

Stor klem

LindaQuilt sa...

Nå kan du være stolt over den flotte stakken du selv har stått for! Jeg har jo sett deg i den, og du passet den minst like fint som vi ser på bildene.