Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

tirsdag 31. mai 2011

Margaritter - igjen...Den første Margaritt-løperen jeg sydde ble solgt, etter at den hadde lagt en stund på mitt eget kjøkkenbord. Måtte bare sy en ny!

8 kommentarer:

Elins systue sa...

Flott med bare grønt

ahli sa...

Nydelige farger på løperen. Jeg har også mønsteret liggende. Hadde tenkt å sy den i grønt, men det har bare blitt med tanken enda. Fikk litt inspirasjon nå.

Astrid

LindaQuilt sa...

Så fin den ble!
Jeg har også kjøpt inn grønne stoffer til den margerittløperen, og har kommet så langt at jeg har tegnet av alle delene på vliseofix.... i fjor vår.... Men nå ble jeg litt inspirert, gitt ;-)

Bente sa...

Kjempefin margeritt løpar.
Blir roleg og fint med ein farge.
Det var fine grønne stoff du har brukt.

sjoko sa...

Denne ble kjempelekker !

lappetussa ingunn sa...

Denne løperen har jeg sett i mange farger, og alle er like fine. Men jeg er ekstra svak for grønt. Flott blogg du har!

Jorunn Elizabeth sa...

Nydelig løper. Holder selv på med en slik, men med omvendt fargeplassering. (PS. jeg har en give-away på min blogg, så stikk innom.)

STEINKJERRINGA sa...

Trodde jeg skulle sy denne løperen i rødt, men det skal jeg slett ikke. Det blir grønt - eller blått - eller begge deler. Fiiin var den! God helg!