Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 16. februar 2009

Min første AWARD!!!


Tusen takk for AWARD'N Laila! http://sibirfrydogquilt.blogg.no/ Jeg setter stor pris på ros fra deg, og vil gjerne sende oppmerksomheten videre til flere flittige damer:

http://lindaquilt.blogg.no/ Linda som heldigvis vekket quilteren i meg igjen, ved å vise meg sine praktfulle produkter. Og som jeg syr sammen med i ledige stunder.

http://karillat.blogspot.com/ Kari som jeg kjenner via jobben, og som gir meg en mulighet til litt quiltepåfyll selv når jeg er på jobb (herlig!). Kari er dessuten den jeg kjenner som produserer mest!

http://sivquilt.blogg.no/ Siv som jeg har blitt kjent med via Quiltekroken (takk Quiltekroken!) og som jeg kommer til å sy enda mer sammen med.

http://josefinesquilts.blogspot.com/ "Josefine" som jeg møtt igjen via Quiltekroken (takk igjen), etter å ha samarbeidet med henne for mange, mange år siden. Må fortelle at nettopp hennes blogg er den lekreste jeg vet. Ta en titt og nyt!

http://bareberitsin.blogspot.com/ Berit har jeg jobbet med for lenge siden. Utrolig artig å titte på bloggen å se at kreativiteten forsatt blomsterer. Synd avstanden er SÅ stor!
http://ingunnskreativeloft.blogspot.com/ Ingunn er enda et kursbekjentskap (igjen til Quiltekroken!) som jeg beundrer for sikkert og trofast fargevalg!
Regler for denne awarden er:
1. Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side.
2. Lag en link til han/henne du fikk awarden fra.
3. Nominer minst 7 andre blogger.
4. Lag linker til disse bloggene på bloggen din.
5. Legg igjen beskjed på bloggene til de nominerte.

Ingen kommentarer: