Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

tirsdag 17. februar 2009

En hemmelighet


Har sydd jevnt og trutt i 2 uker på et oppdrag fra en venninne. Snart kommer det endelige resultatet - følg med!
Beklager uklart bilde (kan ikke ta nytt, prosjektet er levert videre). Sorry!

3 kommentarer:

Josefine sa...

Hei:)

Gratulerer med Award! Og tusen tusen takk for at du gir en videre til meg med sånne fine ord,..det varmet virkelig!!

Og utfordringen du sender er så enkel og grei at den skulle jeg klart fint, (pleier å være en pyse med sånt). Men pc'en vår røk i helgen..sitter her med en helt ny og nesten uprøvd. Den gamle er levert inn og vi krysser fingrene for at ikke alle bildene er røket med. Så nå sitter jeg uten noen mapper å lete i om du skjønner.

Må si jeg er imponert over produksjonen din. Jeg føler jeg har vært litt i dvale etter jul med syingen. Men merker heldigvis at det begynner og skje noe nå:)

Dette hemmelige prosjektet ditt ser spennende ut..skal følge med..

ønsker deg en fin kveld, så snakkes vi:) Stor klem fra Josefine

Ingunn sa...

Hei på deg, tusen takk for award og med fine ord, det setter jeg stor pris på .-) gleder meg til å se hemmeligheten din ferdig. Du er kjempeflink og super produktiv, håper å treffe deg snart igjen :-)

Anonym sa...

Fine farger, Målfrid. Spennende å sjå resten.....