Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

onsdag 18. mars 2009

Hjertelig glede 2009

Her er hemmeligheten!
Mona i Quiltekroken har laget sin egen BOM, sammen med et par gode hjelpere... Teppet er stort - det passer til dobbelseng. Fargene er nydelige og blokkene er gode å applikere på. Jeg skal i hvertfall ha mitt eget til vår seng!

9 kommentarer:

Karilla sin hobbyblogg sa...

Teppet var jo bare helt utrolig fint!!!!
vet ikke om jeg har tålmodighet til å sy det, har akkurat begynt på Eventyrteppet.

Anonym sa...

Teppet er bare helt lekkert. Var i butikken når Mona kom med det, etter at hun hadde hentet det hos deg. Hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle sy det, men har nå ombestemt meg. Bare må ha det:o)). Så flink du har vært, Målfrid.

Ingunn sa...

Hei på deg, teppe ble nydelig og har alt meldt meg på, bare måtte ha det :-)
Ønsker deg en flott uke

Josefine sa...

Hei på deg...for en lekker hemmelighet! Nydelig teppe..og mye arbeid..skal si du har tålmodighet:) Stor klem

Haldis sa...

Hei! Nydelig teppe. Dette har eg meldt meg på. Mona hadde det med til Førde på Region treff. Du syr mykje fint. God helg til deg.

sjoko sa...

Sikke et nydelig teppe. Dette er min første visit på din blogg. Kjempekoselig!!

QuilteMållika sa...

Takk for koselig hilsen! Teppet er en nyoppstartet BOM hos Quiltekroken. Nå er første forsendelse nettopp sendt ut, og jeg er klar for å begynne på mitt eget teppe.

Wenche sa...

Vil bare gjøre opmerksom på at mønsteret opprinelig er designet av Verna Mosquera og solgt som BOM fra The Vintage Spool. Dette er altså IKKE en BOM Mona i Quiltekroken har laget selv! :(
hun har sydd akkurat dette teppet og ike noe mer!

QuilteMållika sa...

Jeg har aldri påstått at denne BOM'en er DESIGNET av Mona i Quiltekroken, jeg har bare referert til at den er nyoppstartet BOM der. For den som er interessert og tittet på Quiltekroken på nettet så kommer det meget tydelig fram hvem som har designet selve mønsteret.

Jeg er bare en begreistret Quilter som gleder meg over teppet og gjerne vil inspirere andre - det er mitt mål.

Ha en flott quilte-dag, damer!!!