Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

fredag 1. april 2011

Lailastakken min begynner å ta form


Jeg har så lyst på en stakk fra Hallingdal - min mor er fra Nesbyen og da kan jeg bære den. Og jeg har hatt så lyst å lage den selv!

Uendelig mange timer har gått med til all denne plattsømmen, og nå er jeg endelig i mål! Har aldri vært fristet til å sy plattsøm, så det var ikke noe jeg kunne i utgangspunktet. Det var ikke aktuelt å be om hjelp og få det brodert av andre, dermed var det bare å gå i skole hos min kjære mor (som kan ALT!). Hun har vært min strengeste kritiker og kunne heldigvis si "ja, dette kan jeg godkjenne" da jeg viste fram arbeidet mitt. Nå gjenstår montering av stakken - og det kan jeg heller ikke...

2 kommentarer:

ahli sa...

Kjempefint broderi. Dette kan du være stolt av.

Ps
Det ligger en Award til deg på bloggen min

Astrid

Hanne sa...

Hei
Det ligger en Award og venter på deg i bloggen min ;)
Ha en fin kveld :))