Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

søndag 19. juli 2009

Borte bra, men hjemme best!
Ferieturen er over og vi er vel hjemme igjen. Må innrømme at overgangen var stor fra sol, hav og 37 grader til regn, ugress og snart jobb. Turen til Platanias, Kreta innholdt mye; sykkeltur langs havet og oppi fjellet, fottur ned Samaria ravinen med avkjøling i det Lybiske hav, joggeturer i olivenlundene og timesvis på rygg i solsengen. Reisefølget var på 9 personer, den yngste var 6 og den eldste 86!!! Det gjorde godt å kjenne på varmen, både den fra solen men ikke minst den fra våre kjente i Platanias.

2 kommentarer:

LindaQuilt sa...

Å, det ser og høres fristende ut!
Lurer på om ikke vi blir nødt for å ta oss en lengre reise til et spennende reisemål neste sommer....
Skjønt at man kan kose seg sammen på tvers av alder - tenker det gjør opplevelsene rike.
Gleder meg til å treffes med deg igjen, min venn!

Merete sa...

Velkommen hjem til hverdagen igjen! Høres ut som om dere har hatt en flott tur! Fortsatt god sommer, forhåpentligvis med litt sytid:-)