Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 8. juni 2009Enkelte modeller jeg blir aldri lei av å sy...

4 kommentarer:

Josefine sa...

Heisan...så skjønne og romantikse de ble! Helt enig...det er gode modeller! Ønsker deg en fin kveld...og snart er det helg igjen også...hi hi, klemmer

Laila sa...

Nydeleg toalettveske. Har sydd nokre etter dette mønsteret, og det går greit - bortsett frå glidelåsen. Greier ikkje å få det fint i endane når eg vrangsyr foret og sjølve veska. Har du eit tips?

Timotei sa...

Hei!
Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Artig at du liker bloggen min!
Flotte toalettvesker/sminkepunger du har sydd! Og det store sengeteppet med applikasjoner var bar sååå nydelig! Det ligger nok masse arbeid bak det.
Stikker innom en annen dag også jeg. Masse fint i bloggen din!

Linda sa...

Ja, toalettvesken ble bare helt nydelig! Du har sånn teken på den modellen, Målfrid! Meget godt fargevalg, syns jeg. Ha en fin dag, så snakkes vi inne altfor lenge!