Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

mandag 15. juni 2009

Grisefin veske


Se den flotte vesken designet av Joana Gomes!
Jeg har hatt en herlig helg - fredag, lørdag og søndag sammen med andre quilte-entusiaster. Joana kom fra Oslo for å kurse oss, og vi var storfornøyde med damen, vesken, maten og hverandre. Takk Joana og takk damer!!!

7 kommentarer:

LindaQuilt sa...

Stilig veske og et fantastisk flott stoff!
Jeg skal til byen i morgen formiddag og slaraffe litt + innom Quiltekroken, selvfølgelig! Skal kjøpe mønsteret til 70 talls insp veske til Sara Bolster. Har ett stoff dertil, må kjøpe ett til +++

Kari sa...

Kjempefin og sommerlig vesken din ble Målfrid (o: Takk til deg også for en fantastisk helg!!!

Ingunn sa...

Hei, vesken din ble kjempefin, så sommerlig og frisk. Tusen takk for en fantastisk helg :-)

Siv sa...

Den ble bare lekker og sommerslig vesken din, og ikke minst ferdig;o)) Tusen takk selv for en kjempe koselig helg. Gleder meg allerede til neste gang!!!!

Laila sa...

Du har heilt rett, den var grisefin! :-)Ser ut til at de har hatt det kjekt, ja..

Karilla sin hobbyblogg sa...

Vesken din ble lekker!
Mine to døtre har allerede bestilt seg hver sin, så det er vel bare å sette i gang igjenn :-)

Josefine sa...

Heisan...

Gratulerer med en fantastisk flott og sommerlig veske, den ble bare knallstilig! Ønsker deg en flott midtsommerhelg, stor klem