Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

torsdag 11. juni 2009

Mathildes sommerveske


Jeg sydde en modell til Quiltekroken, og deretter en veske i bestilling til nestenmoren min - og så måtte jeg bare ha en slik selv. Nå er den ferdig og klar til bruk! Fargene passer godt til de lyse frakkene mine, og dongeribukse for eksempel.

4 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Veskern din er flott! Var den vaskelig å sy tro? Har mønster liggende men ikke sydd den enda. Gratulerer med ferdig veske :o)

QuilteMållika sa...

Ikke stuss - gå i gang! Mønsteret er lett å følge, alt er godt forklart og delene passer helt perfekt sammen. Jeg har sydd 4, og har kost meg like mye med hver veske! Gleder meg til å følge med på bloggen din;-)

Laila sa...

Kjempefin veske. Eg har også ei slik i arbeid. Forbausande enkel og grei å sy.

LindaQuilt sa...

Nydelig fin, er den!