Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

tirsdag 21. juli 2009

HJELP - JEG ER I NØD!


Jeg fant fram enda en ufo og satte i gang med friskt mot. Blokk 1 gikk bra, blokk 2 enda bedre og blokk 3 ble katastrofe!

Jeg klippet i feil stoff og har nå et påbegynt prosjekt - men ikke mer stoff.


Er det noen i den store quilteverden som har et rødt stoff med bittesmå gullprikker? Det er nok et julestoff fra flere år tilbake, så kanskje noen har en rest på lur. Jeg trenger kun 7 x 9 inch - det er alt som skal til for å gjøre meg lykkelig og glad igjen.


Jeg håper!!!

6 kommentarer:

Josefine sa...

Halloen:)

Sorry...kan ikke hjelpe deg. Har stoff med prikker i haugevis...men ikke gullprikker. Håper du får fatt i! Sommerklem fra meg

Laila sa...

Huff, då, så kjedeleg. Eg har ein liten bit av dette stoffet ( i allefall eit julerødt stoff med små gullprikkar), men biten er desverre ikkje større enn ca 5 x 20 inch. Hvis du kan/vil skøyte er denne biten din. (Det er jo lappeteknikk vi driv med :-)

Gudveig HN sa...

Jeg har en stor bit av dette stoffet, så du kan få din bit på
7 x 9 inch fra meg...

Anne-Grethe sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min. Ser du er i nød - kan desverre ikke hjelpe, men så flott at Gudveig deler med deg!

Blåbærtua sa...

Er du lykkelig og glad nå?
Tror kanskje jeg har det stoffet som du mangler. Du får si ifra hvis du ikke har fått det riktige stoffet. Jeg legger ved et stort smil her :O), så kan du smile igjen!!!

QuilteMållika sa...

Jeg er lykkelig og glad! Har sendt deg en mail, Blåbærtua;-)