Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

onsdag 1. juli 2009

UFO fram fra haugen

Egentlig liker jeg best å sy på et prosjekt om gangen, men så blir jeg av og til litt ivrig og starter på noe nytt samtidig som jeg syr på noe annet (noen som kjenner seg igjen?!)

Nå har denne adventsløperen blitt hentet fram fra "glemselen", kanskje blir den ferdig innen julen er omme...

5 kommentarer:

Mona sa...

Det er så deilig når bunken med ufoerblir mindre. Vi er vel slik de fleste av oss. Flere prosjekter på en gang.

LeKaQuilt sa...

Yepp, kjenner meg veldig godt igjen. Synd at en så fin løper blir liggende - den fortjener å bli ferdig. Også er det ganske tilfredstillende å få unna en ufo eller to :o)

Merete sa...

Deilig å få fullført noen UFOer, litt mindre dårlig samvittighet:-) Utrolig mye flott å se på bloggen din!

Laila sa...

Kjenner meg veldig godt igjen i dette. Her stoppar det ofte opp når toppen er ferdig. Då har eg liksom sett korleis det vert, og då er det mykje meir spennande å starte på noko nytt. Denne løparen var jo veldig fin då, så den fortener absolutt å bli gjort ferdig.

LindaQuilt sa...

Har det på samme måte som deg, Målfrid: Liker å gjøre en quilt ferdig før jeg begynner på den neste. Jeg lykkes ikke helt med det, men er ikke langt unna. Jeg har ihvertfall noenlunde oversikt.... enda!
Blir spennende å se løperen som ferdig!