Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

tirsdag 28. juli 2009

I MÅL!!!
I mål - takket være Gudveig!
Denne løperen har vært et langvarig prosjekt. Jeg kjøpte mønsteret og en del av stoffene på Katrines Quiltestue i fjor sommer. Gikk i gang med friskt mot, men klarte ikke å tyde mønsteret. Kontaktet designer og fikk hjelp pr. telefon. Hun rådet meg til å kjøpe to typer lim, slik at arbeidet skulle bli lettere. Det tok en stund før limen var på plass, og dermed forsvant gløden.
Da jeg atter en gang skulle sy løperen, hadde jeg glemt hele forklaringen - og strevde ganske lenge for jeg plutselig skjønte hva jeg skulle gjøre.
Ikke lett å klippe ut oval og sy kanten pent inn, skjønner dere!
Da jeg endelig forstod tegningen ble jeg så ivrig at blokk nr. 3 ble feil. Jeg klippet i stykker en liten stoffbit som jeg ikke hadde noe reserve-stoff av. Ble heldigvis reddet av en herlig quilte-engel, så nå er jeg godt fornøyd.
Har ikke sett denne løperen på noen av bloggene jeg har vært innom, så det var ikke noe i blogglandia jeg kunne spørre heller... Det er MarianneZ som har designet denne søte juleløperen.


10 kommentarer:

Merete sa...

Flott at du fikk den ferdig, kjempeflott ble den!

Gudveig HN sa...

Nydelig, ble den! - og jeg har heller ikke sett denne før, verken i "blogglandia" eller på noen av nettgruppene... Moro med noe som ikke "alle" andre har :-)

LeKaQuilt sa...

Løperen der veldig søt - fint at det ordnet seg :o) Blir morro å finne denne frem til Jul !

Josefine sa...

Gratulerer med ny løper...så fin den ble! Imponert over din store produksjon. I dette været er det jo koselig og ha denne hobbyen da!

Ønsker deg en fin kveld, sommerklem

Laila sa...

Løparen vart kjempeflott. Kjekt å ha noko som ikkje "alle andre" har :-)

LindaQuilt sa...

Løperen ble bare kjempesøt!
Og tenk, nå kan du dette med ovaler og liming, så da blir det en let sak å ta fatt på ved en annen anledning!

Ha det godt!

tubakk sa...

Denne ble fin. Har heller ikke sett denne før. Kan bli litt lenge å vente til jul med en sånn flott løper.

LindaQuilt sa...

Det ligger noe til deg fra meg på bloggen min!

Klem fra Linda

Siv sa...

Å, så fin den ble, Målfrid. Du er kjempe flink:o)

Veronica sa...

this tablerunner hurts my heart!
very nice job
vero