Om meg

Bildet mitt
Jeg er en syglad dame på 45 som bor i litt ut på landet, men i Bergen. Har sydd i mange perioder i livet mitt, både klær og forskjellig innen patchwork. Høsten 2006 ble jeg atter en gang inspirert, denne gangen av min dyktige venninne Linda - og siden har jeg sydd. Har heldigvis et anneks hvor jeg kan utfolde meg, la stoffene bo og ideene blomstre. Litt tid må riktignok gå til jobb, hus og heim, mann og barn. Jobber turnus og det gjør at jeg får endel-alene tider i løpet av uken. Håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre syglade damer!

lørdag 27. februar 2010

Toalettveske


Har stor sans for toalettvesker og sminkevesker, som dere sikkert har sett. Nå har jeg prøvd meg på en annen modell, til en forandring. Utgangspunktet var et gammelt putetrekk fra svigermor, men nydelig broderi.
Det var litt komplisert å se hvor motivet burde plasseres da stoffet skulle skjæres, så derfor havnet det lavere enn jeg egentlig ville ha det.
Nå har toalettvesken kommet ut av UFO stadiet og er klar til bruk. Kanskje får den være med til Cuba når vi drar i morgen. Både jeg og symaskinen min skal ha full service - PFAFF'en leveres til Quiltekroken og jeg skal fylles med spennende kultur og mengder av sol. JIPPI!

8 kommentarer:

tubakk sa...

Denne ble annerledes og flott. God tur til varmere strøk. Håper vi har funnet våren når du kommer tilbake.

Anonym sa...

Oj, så romantisk...! Fin måte å bruke gamle ting på som ikke er brukbart som det er. Tror jeg skal kikke i skapene mine når jeg kommer hjem fra hytta og se om jeg ikke har litt gammelt arvegods som har et par flekker som ikke går vekk osv. Ha en kjempetur til Cuba! Det høres veldig spennende ut! Håper det blir noen bilder på bloggen din etter turen...

Lise in Norway sa...

Nydelige toalettvesker. Skjønner svakheten din... liker å lage sem selv også

Bente sa...

Nydeleg toalettveske!
Smart å bruke gamle flotte putetrekk, som ikkje kan nyttast til trekk lenger.
Dette trekket fekk ein verdig "fortsettelse" :-)

God tur til Cuba.

Trollmor :) sa...

Nydelig toalettveske ! Ja, det er godt en kan bruke gamle pene putetrekk til noe nyttig ! Ønsker deg god tur til Cuba :)

Siv sa...

God tur, kjære Målfrid!!! Og for en nydelig toalettveske. Du er bare kjempe flink!!!

Karilla sin hobbyblogg sa...

Den toalettvesken var bare lekker,nydelig!
Kos dere på Cuba!

Sissel`s syglede sa...

WOW, den var jo kjempefin...For en god ide å lage av gammelt trekk...Synes broderiene vare fine der de er jeg...
Klemz Sissel.